Fashion

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Coleman On His Race Win

Ο πιλότος της κατηγορίας Challenger, Kevin Coleman, έχει ξεπεράσει την εποχή. Αγωνίστηκε στο ανοιχτήρι της σεζόν στο Αμπού Ντάμπι τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια τίποτα μέχρι τον Καζάν - έξι μήνες αργότερα.

Θα περίμενε κανείς που δεν έχει συμμετάσχει σε αγώνα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να είναι λίγο σκουριασμένος. Αλλά δεν Coleman, πήρε τη νίκη στο Kazan σε ωραίο στυλ, ορίζοντας χρόνο 58.316s, 0.144s γρηγορότερα από τον Patrick Davidson ο οποίος ήταν δεύτερος.

"Μετά το χάσμα από το Abu Dhabi ήμουν λίγο σκουριασμένο στην πρώτη ελεύθερη πρακτική", εξήγησε ο Coleman. "Ήταν ένα θέμα να συνηθίσετε στο αγώνισμα και στη συνέχεια να συνηθίσετε στην πίστα."

Μετά το FP1, ο Coleman κάθισε και συνέταξε ένα σχέδιο για τις δύο επόμενες συνεδρίες. "Νομίζω ότι είχα μια πολύ καλή λαβή στην άκρη μετά από αυτό, αλλά δεν είχα πολύ καλή βαθμολογία ", δήλωσε ο Coleman, ο οποίος ήταν τρίτος στον προκριματικό αγώνα, αλλά ήταν περισσότερο από 1,3 δευτερόλεπτα από το ρυθμό του νικητή.

Όμως, ο Coleman το γύρισε ξανά, παρόλο που μετά το τρέξιμό του σκέφτηκε ότι ο χρόνος του δεν ήταν αρκετά καλός για να κερδίσει. Ωστόσο, είχε κάνει ό, τι έπρεπε να κάνει και μετά από έξι μήνες μακριά από την πίστα, ο Αμερικανός ήταν ευτυχισμένος. "Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα που κερδίζει πάλι και είναι μεγάλη υπόθεση που βγαίνει από ένα αεροπλάνο για έξι μήνες, οπότε ελπίζουμε ότι μπορούμε να πάμε στην Αυστρία για την επόμενη κούρσα και να κερδίσουμε εκεί" , αναφώνησε.

Ο Coleman προσχώρησε στην κατηγορία Challenger το 2016 και μέχρι στιγμής στην καριέρα του έχει κερδίσει έναν αγώνα ανά εποχή. Θα ήθελε να είναι ο πρωταθλητής του Challenger, αλλά δεν είναι το τέλος του παιχνιδιού του. "Θα είναι φοβερό να κερδίσω ένα Πρωτάθλημα Class Challenger, αλλά τώρα θα πάω να αγωνιστώ και να προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου. Προσπαθώ μόνο να είμαι τόσο γρήγορος όσο μπορώ και να είμαι συνεπής". Είπε ο Coleman. "Φυσικά ο απώτερος στόχος για μένα είναι να είμαι στην Master Class και ελπίζω να είμαι μια μέρα εκεί" , κατέληξε.


Ο επόμενος αγώνας του Coleman είναι στο Wiener Neustadt στις 15-16 Σεπτεμβρίου. Πάρτε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ .


Πηγή: airrace.redbull.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write coment�rios