Fashion

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Vwc Leaders Struggle In Kazan Race

Ήταν μια αλλαγή στο Virtual World Championship αυτό το Σαββατοκύριακο στο Καζάν, καθώς οι τρεις εικονικοί πιλότοι που οδήγησαν στο πρωτάθλημα δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο βάθρο, οδηγώντας σε έναν νέο νικητή αγώνα.

Περισσότεροι από 1.100 πιλότοι συμμετείχαν στον αγώνα πάνω από τον ποταμό Kazanka σε ένα αντίγραφο της πραγματικής διαδρομής που έκαναν οι πιλότοι της Master Class. Hbk23henry από τον Ισημερινό πήρε τη νίκη σε καλό στυλ, ορίζοντας ένα χρόνο εκτέλεσης 30.3086s. Ο χρόνος του ήταν ο καλύτερος μέχρι στιγμής, ο οποίος ακολούθησε ο Konstantin Skiba της Ρωσίας, ο οποίος δεν μπορούσε να νικήσει το περιθώριο του 0,3780 για να νικήσει τον νικητή.
Ο Manuel F, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση στις βαθμολογίες VCW, θα μπορούσε να τερματίσει μόνο τρίτος με χρόνο 30.4756s. Ο σημερινός ηγέτης του πρωταθλήματος, Werner Pany της Αυστρίας, θα μπορούσε να τερματίσει μόνο ο τέταρτος, συγκέντρωσε πέντε πόντους - αρκετός για να διατηρήσει την ηγετική του θέση.
Το Εικονικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι σφιχτό στην κορυφή με τον Werner Pany σε 41 βαθμούς και ο Manuel F μόλις πέντε βαθμούς πίσω. Η RFO, που τερμάτισε πέμπτη στο Καζάν, παραμένει στην τρίτη με 30 πόντους.
Είναι εύκολο να λάβετε μέρος στο πρωτάθλημα Virtual World. Απλά κατεβάστε το Red Bull Air Race - 2 το παιχνίδι και ξεκινήστε να πετάτε. 
Οι νικητές του αγώνα 2018 θα λάβουν εμπορεύματα από το κατάστημα Red Bull Air Race, συμπεριλαμβανομένων των σακακιών, των καπέλων, των hoodies και των μπλουζών.
Ο συνολικός νικητής θα στεφθεί με τον εικονικό Παγκόσμιο Πρωταθλητή 2018, κερδίζοντας δύο περασμένα σαββατοκύριακα για φιλοξενία - συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων και των καταλυμάτων - σε έναν Red Bull Air Race της επιλογής του, μαζί με μια πραγματική G-Flight (για ένα άτομο) επιλέξατε την εκδήλωση Red Bull Air Race που πραγματοποιήθηκε το 2019. Μην χάσετε την ευκαιρία σας να συμμετάσχετε στο πρωτάθλημα του Virtual World. Κάντε λήψη του Red Bull Air Race - 2 του παιχνιδιού , δωρεάν στα καταστήματα Google και iTunes, και αρχίστε να ανταγωνίζεστε για μεγάλα βραβεία.
VWC Kazan Αποτελέσματα 

1ο Hbk23henry (ECU) 30.3086s 

2ο Konstantin Skiba (AUT) 30.3464s
 
3ος Μανουήλ F (AUT) 30.4756s 
 
4ος Werner Pany (AUT) 30.6461s

Πίνακες εικονικού παγκόσμιου πρωταθλήματος μετά τον πέμπτο γύρο

ΘΕΣΗΠΙΛΟΤΟΣVWC POINTS
1οWerner Pany41
Manuel F36
RFO30
4οKonstantin Skiba21
5οhbk23henry19
6οΗ Νίκη 15
7οPalyinPilot14
8οBella-Gracia-279


Πηγή: airrace.redbull.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write coment�rios